Χριστούγεννα της αγάπης, της ελευθερίας και της συμπόρευσης


22 Δεκεμβρίου 2021

perasma-karyotis

Αναζητώντας το «γιατί;» στην Ενανθρώπηση του Θεού. Τι σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της αγάπης; Οι όροι «καταλλαγή, σωτηρία, ελευθερία» και το υπαρξιακό νόημά τους. Αναμνήσεις από το σχολείο που μοιάζουν με Χριστούγεννα! Πώς λοιπόν γιορτάζουμε; Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που συζητούμε με τον π. Αλέξανδρο Καρυώτογλου, συντ. Θεολόγο Καθηγητή – Εφημέριο στον Ιερό Ναό  Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό αυτό Ναό στην Πλάκα και ο π. Αλέξανδρος μάς γνωρίζει λίγη από την ιστορία του. Η διαδικτυακή εκπομπή μεταδίδεται τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. και θα παραμείνει αναρτημένη στον ιστοχώρο του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/channel/UCKf7gh1hD9zsghaJjdO1Fxg

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.