ΠΡΑΞΗ «Υπηρεσίες Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την ωρίμανση της Δράσης «Καταγραφή & Αξιολόγηση της Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας»» με Κωδικό ΟΠΣ 5029322 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020»

Η Πράξη με τίτλο «Υπηρεσίες Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την ωρίμανση της Δράσης «Καταγραφή & Αξιολόγηση της Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας»», η οποία είναι ενταγμένη στο της δράσης καταγραφής και αξιολόγησης της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας, την οποία Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020» με Κωδικό ΟΠΣ 5029322,)  αφορά στη λήψη υπηρεσιών εξειδικευμένου και έμπειρου Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (Σ.Τ.Υ.), ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Ι.Α.Α.) για τον επιτυχή σχεδιασμό και την ωρίμανση προτίθεται να υλοποιήσει η Ι.Α.Α. ως Δικαιούχος κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τις οποίες καλείται να παρέχει ο Σ.Τ.Υ. καλύπτουν το σύνολο των ενεργειών σχεδιασμού και κοστολόγησης της εν λόγω δράσης, ήτοι από τον αρχικό προκαταρκτικό σχεδιασμό έως την υποστήριξη για την εκπόνηση του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης (ΤΔΠΠ) και διαρθρώνονται στις ακόλουθες δύο (2) βασικές ενότητες εργασιών:

Α΄ Ενότητα «Προκαταρκτικός σχεδιασμός Δράσης»: Η πρώτη ενότητα εργασιών περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων ενεργειών για τον αρχικό σχεδιασμό της δράσης.

Β΄ Ενότητα «Αναλυτικός Σχεδιασμός της Δράσης»: Στηριζόμενος στα αποτελέσματα της προηγούμενης ενότητας εργασιών, ο Σ.Τ.Υ. θα προχωρήσει στην αναλυτική αποτύπωση της μεθοδολογίας και των παραμέτρων για την υλοποίηση της προτεινόμενης δράσης και αξιολόγησης της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας.

Σκοπός της Πράξης είναι η βέλτιστη δυνατή, και με πολλαπλασιαστικά οφέλη, αξιοποίηση της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας προς όφελος τόσο του Δημοσίου, όσο και της Εκκλησίας της Ελλάδος και κατ’ επέκταση των πολιτών ως αποδέκτες του κοινωφελούς έργου που η Εκκλησία παρέχει.

Προϋπολογισμός

Η Πράξη έχει συνολικό προϋπολογισμό 49.600,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Χρονοδιάγραμμα

Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της Πράξης είναι από την 11η Ιουνίου 2018 έως και την 30η Μαρτίου 2019.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.