Προσκυνηματική εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα


30 Μαϊος 2023

neotita-ekdromi

Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προγραμματίζει με την χάρη του Θεού στις 20-23 Ιουλίου προσκυνηματική εκδρομή στη Βόρεια Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να ανταμώσουμε με τους παλιούς αλλά και με νέους φίλους. 

Η εκδρομή θα περιλαμβάνει προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή και τον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, επισκέψεις στις Ιερές Μονές Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου Χαλκιδικής, Οσίου Εφραίμ Πιερίας και Ι. Μονή Παναγίας Ξενιάς, καθώς και τον περίπλου του Αγίου Όρους!

Ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα ή να επικοινωνήσετε στο 2130184438 (κα Μαρία Φούρλα).

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.