Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ


25 Σεπτεμβρίου 2023

vafeia-20231
vafeia-20232
vafeia-20233
vafeia-20234
vafeia-20235
vafeia-20236
vafeia-20237

Την τελετή του Αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό - Ιδιωτικό Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο Βαφειαδάκειον στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Αττικής.

Στην τελετή συμμετείχε ο Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χαβάτζας και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ιδρύματος π. Νικόλαος Γιαννακίδης.

Ο Μητροπολίτης κ. Συμεών μετέφερε την αγάπη και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου ευχόμενος στα παιδιά, τους γονείς και στους δασκάλους να έχουν μια καλή, υγιεινή σχολική χρονιά.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων κ.Σταύρος Τσίρμπας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο διευθυντής του ιδρύματος προστασίας Μητρικών έργων Σταμ.&Ελενης Βαφειαδάκη κ. Παναγιώτης Σίσκος και ο κ. Λαυρέντιος Δελλασούδας μέλος του διοικητικού συμβουλίου,οι Ιερείς των των ενοριών της περιοχής, οι γονείς και φίλοι του ιδρύματος.

 

 

 

Ο π. Νικόλαος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και να έχουν όλοι μαζί μια καλή σχολική χρονιά με άριστη όπως κάθε χρόνο συνεργασία.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.