Εορτή λήξεως Κατηχητικών Σχολείων Αγίας Σοφίας Ψυχικού


17 Μαϊος 2024

ag-sof-lixi1
ag-sof-lixi2
ag-sof-lixi4
ag-sof-lixi3
ag-sof-lixi6
ag-sof-lixi5
ag-sof-lixi7
ag-sof-lixi8
ag-sof-lixi9
ag-sof-lixi10
ag-sof-lixi11
ag-sof-lixi12
ag-sof-lixi13
ag-sof-lixi14
ag-sof-lixi15

Με την χάρη του Θεού ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα των κατηχητικών σχολείων με μια όμορφη εορτή για τα παιδιά.

Στην αρχή όλοι μαζί προσευχηθήκαμε δοξολογώντας το όνομα του Θεού και ευχαριστώντας Τον για τις μεγάλες του ευεργεσίες. Στη συνέχεια το πρόγραμμα ξεκίνησε με το νεοσύστατο τμήμα προσχολικής ηλικίας το οποίο παρουσίασε την δημιουργία του κόσμου. Αργότερα, τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά του νηπιακού τμήματος, του δημοτικού, του γυμνασίου και τέλος του λυκείου. Η εορτή μεταξύ άλλων περιελάμβανε τραγούδια, ποιήματα, προβολές, δώρα και ενθύμια.

Τελειώνοντας με την προσευχή και την αναμνηστική φωτογραφία, ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, υπεύθυνος νεότητας του ναού, ευχαρίστησε τους κατηχητές, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΕ, το διευρυμένο συμβούλιο της Νεότητας του Ιερού Ναού με τους εθελοντές καθώς και τους γονείς των παιδιών. Ευχαρίστησε επίσης τους παρευρισκομένους σεβαστούς προσκεκλημένους π. Βασίλειο Κοντογιάννη, εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Λουκά Ιπποκράτειου νοσοκομείου Αθηνών και πρόεδρο της εθελοντικής διακονίας ασθενών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον π. Αντώνιο Χατζηκωστή εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος διακονούντα το ίδρυμα εκκλησιαστικής διακονίας και την βιβλιοθήκη «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’» στα Οινόφυτα Βοιωτίας, καθώς και τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Αθανάσιο Δροσινό.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν ψυχαγωγικό, προσφέροντας άπειρη ευχαρίστηση στα παιδιά και τους μεγάλους με φουσκωτά παιχνίδια, παγωτά, δροσιστικά ποτά και εδέσματα, μουσική και πολλές δραστηριότητες.

Εκ της Νεανικής Εστίας

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 2024 - Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.