Στέκι οικογενειών


05 Ιουνίου 2024

steki-oikog

Η Πρωτοβουλία για την Πρόληψη της Ενδοοικογενειακής Βίας του Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τη συμπαράσταση του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό Στέκι για Οικογένειες, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στο Οικολογικό Πάρκο Ανακύκλωσης Νέου Ψυχικού (Στρατηγού Μακρυγιάννη 18, Νέο Ψυχικό) από τις 5:30μμ έως τις 9μμ.

Η δράση μας αυτή στοχεύει στην εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου  χρόνου των μελών των οικογενειών, σε έναν διαφορετικό χώρο, με πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Απαραίτητη Δήλωση Συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στο τηλέφωνο 2102019922 έως την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Σας περιμένουμε!

https://protovoulia.neotita.gr/

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.