Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη


13 Σεπτεμβρίου 2023

13092023bakogianis1
13092023bakogianis2
13092023bakogianis3

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

O Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Εκκλησίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή τονίζοντας ότι «ο Μακαριώτατος είναι για όλους εμάς τους Αθηναίους πηγή έμπνευσης και δύναμης και τον ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει από την πρώτη μέρα. Ιδιαίτερα τώρα, σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες, είναι σημαντικό να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, είναι σημαντικό το θεμέλιο των δράσεών μας να είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, να μη μένει κανένας Αθηναίος πίσω, καθώς και το έργο του Μακαριωτάτου και της Εκκλησίας είναι καταλυτικό». Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην πολυετή γνωριμία με τον κ. Μπακογιάννη από τότε που ήταν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και στην συνεργασία που είχαν πάντοτε. «Συνεργαζόμαστε άριστα μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς, όπου ζητήσαμε βοήθεια και συμπαράσταση την είχαμε πληρέστατη» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία».

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.