Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τα μέλη της Παιδικής - Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α.


27 Μαρτίου 2024

27032024sym6
27032024sym5
27032024sym4
27032024sym3
27032024sym1
27032024sym2

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής - Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είχε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η Διευθύντρια της Ορχήστρας κ. Νίνα Πατρικίδου, ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και τα μέλη της Ορχήστρας ενημέρωσαν τον Μακαριώτατο για την πολύ επιτυχημένη συναυλία που έλαβε χώρα στην ιστορική αίθουσα Wiener Saal του Σάλτσμπουργκ την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε ύστερα από σχετική πρόσκληση του διεθνούς οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum και τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Mozarteum Hellas, που αποτελεί μέλος του Association International Mozarteum Foundation. Η μουσική βραδιά περιελάμβανε έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, παλαιότερων και σύγχρονων, όπως φυσικά και έργα του W. A. Mozart, πατρίδα του οποίου είναι το Σάλτσμπουργκ. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Γεωργίου, Κληρικός της Ι. Αρχιεπισκοπής και μέλος της Ορχήστρας ως τσελίστας.

Μετά την παρουσίαση των φωτογραφιών και του οπτικοακουστικού υλικού ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη όλα τα μέλη της Ορχήστρας και ευχήθηκε να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Πρόσφατα νέα

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.